Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Συννεφούλα, συννεφάκι :)

Καλημερούδια σας!!!

Ωραία Κυριακή σήμερα! Ηλιόλουστη και φωτεινή!

Εχθές, όμως, το βραδάκι έλαμψε ο ουρανός και για λίγο ξαναβγήκε ο ήλιος!!
Όχι...δεν είχαμε κανένα τρομερό φυσικό φαινόμενο! Κατά τη δική μου άποψη, είχαμε το φαινόμενο της παιδικής αθωότητας και της προσφοράς!

Πως έγιναν αυτά; Ακούστε....

Πριν από 15 ημέρες περίπου (ετοίμαζα την τούρτα παραλία) "αρμένιζα" στο twitter. Συνάντησα την @kidsCloudgr και καλημεριστήκαμε..μπούρου-μπούρου...κλπ..κλπ...

Η @kidsCloudgr είναι μια μαμά που μπλογκάρει στο υπέροχο (τουλάχιστον για μένα) kidsCloud.gr. Οι ιστορίες της και ο τρόπος που μεταφέρει τη ζωή στην ψυχρή οθόνη, είναι πολύ ζωντανός!

Ξάφνου και αυθορμήτως μου έρχεται μια ιδέα και δεν κρατήθηκα...την ξεστώμισα στην @kidsCloudgr.

"Θέλω να φτιάξω μια τούρτα για σένα" της είπα και είχα τουλάχιστον έτοιμο στο μυαλό μου το συννεφάκι που θα στόλιζε το πάνω μέρος της τούρτας!

Μερικές ώρες αργότερα, μαθαίνω από μια της ανάρτηση ότι το blog της έχει γενέθλια!! Δεν το γνώριζα και κάπου πάγωσα γιατί...γιατί...της είχα ήδη υποσχεθεί την τούρτα η οποία θα "έφτανε" στην οθόνη της κάποιες μέρες μετά!!!


Για να μην σας τα πολυλογώ, η τούρτα ξεκίνησε Παρασκευή  βραδάκι (προχθές) και ολοκληρώθηκε εχθές.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει η @kidsCloudgr να τη δοκιμάσει, μιας και βρίσκεται στην Αθήνα. Παρόλα αυτά η έκρηξη των συναισθημάτων της μου έδειξε ότι δεν είχε και τόση πολύ σημασία (αν είχε βέβαια και 1-2 κομματάκια...δεν θα την πείραζε, φαντάζομαι!!).

Στη φαντασία μου (εεε...δεν είναι και λίγη!!) την είδα να ρέχει" πάνω κάτω στο διαδίκτυο να δείξει την τουρτίτσα!
Να μοιραστεί τη χαρά της με τους δικούς της ανθρώπους και όχι μόνο! (Δεν μπορώ να πω...χάρηκα πολύ.!!!! ...και όχι μόνο!!)

"Τι έγινε", λέω....ουπς..πως το χειρίζονται αυτό

Μετά αποφάσισα ότι ήταν καλύτερα να μας αφήσω να το ζήσουμε και αφού καταλάγιαζαν τα συναισθήματα και των δύο μας θα μπορούσα να μιλήσω.

...και να σας πω και κάτι;;;

Όλα τα μπράβο, τα ευχαριστώ κλπ κλπ κλπ....είναι εν τέλει για την κόρη μου (και για το κάθε παιδί) που όχι μόνο με άντεξε αυτές τις δύο μέρες (είναι μόνο 14 μηνών!!) αλλά είναι εκείνη που μου θύμησε ότι είναι ωραίο συναίσθημα το να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα!!! Είναι ωραίο να κάνεις τους ανθρώπους χαρούμενους, γνωστούς και αγνώστους, με κάτι λίγο, με κάτι μικρό! Είναι ωραίο να μοιράζεσαι, είναι ωραίο να μη φοβάσαι!

Καλημέρα συννεφάκι ;)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια: