Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ουτοπικοί Σοκολατοποιοί

"Ουτοπικοί Σοκολατοποιοί" είναι το γλυκύτατο όνομα μιας από τις ομάδες που θα δώσουν το παρόν τους στο Καστρινό Καρναβάλι 2012. Με κέφι και ζωντάνια θα ντυθούν στους ρυθμούς της θρυλικής δεκαετίας των '80's. Και δεν είναι μόνο αυτό....οι όρθιοι γιακάδες, τα παντελόνια καμπάνες, οι disco μπάλες και τα laser "παντρεύονται" με την latin κουλτούρα....DISCOLATIN λοιπόν!!!!

Το disco-στέκι των "Ουτοπικών Σοκολατοποιών", όπου σύντομα θα λειτουργήσει ως και επίσημο στέκι της ομάδας, βρίσκεται δίπλα από το καφέ "Ουτοπία" (πρώην "habanero").

Χορευτές, δάσκαλοι χορού, χορευτικές ομάδες, dj's αλλά και ... νοσταλγοί των 80's ενώνουν τις δυνάμεις τους και "προπονούνται" για το μεγάλο ξεφάντωμα της 18ης Φεβρουαρίου, στην παρέλαση του Καστρινού Καρναβαλιού!

Οι Ουτοπικοί Σοκολατοποιοί μας προτρέπουν να βάλουμε τη φαντασία μας να "δουλέψει" και να μεταμφιεστούμε χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουμε συγκεκριμένη στολή. Μοναδική προϋπόθεση...... discolati χορευτές.... με άφρο μαλλιά!

Εναλλακτικά, για τη μεταμόρφωσή μας μπορούμε να "φορέσουμε" την καλύτερή μας διάθεση και να πάμε στο Στέκι τους όπου θα μπορούμε εκεί να δοκιμάσουμε τα δείγματα των στολών και μεταμορφωθούμε ... σε DiscoLatin χορευτές! Η επιλογή των χρημάτων που θα διαθέσουμε είναι δική μας!! Οι τιμές για κάθε στολή ποικίλλουν με βάση το συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ και ξεκινούν από 15- 20 ευρώ, περίπου.
Πληροφορίες στο 6936341321 (Δημήτρης)
 
ΚΑΛΗ DISCO ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια: