Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Asthanga Yoga με την Ηρώ!



Που λέτε....είπα τις προάλες να κάνω λίγο Yoga να ξεπιαστώ, να τεντώσω τους μύες μου...να ηρεμήσω το μυαλό μου, να ξεκουραστώ...νιώθω "ζαρωμένη" :) Η Ηρώ ήταν ξύπνια...την έβαλα η καλή μανούλα στην κούνια της και σκέφτηκα να κάνω yoga μαζί της. Εκείνη να κοιτά και γω να "χτυπιέμαι"!! :) Με παρατηρεί αρχικά να δει τι αστείο θα κάνω, γιατί τα συνηθίζουμε εμείς αυτά!
Συγκεντρώνομαι...κάνω τις αναπνοές μου....περιμένει να δει τι θα γίνει....αμίλητη....Ξεκινάω και γω...να σου το πρώτο γέλιο...κάνω πως δεν ακούω...αυτοσυγκέντρωση...λέμε τώρα....συνεχίζω...να το το δεύτερο γέλιο....δεν ακούω τίποτα...τεντώνομαι...στη στάση του σκύλου....το γέλιο κακαριστό...και να πηγαίνει πάνω κάτω στην κούνια...αυτό ήταν....έβαλα και γω τα γέλια....
Αυτό συνεχίστηκε για 5-10 λεπτά...εεε...εν τέλει κάναμε πάλι το δικό της...επιλέγω τη στάση του μωρού......την βγάζω από την κούνια και παίζουμε στο χαλί με το παιχνίδι της (με εμένα δλδ!!!) μέχρι εξαντλήσεως του ενήλικα :)

Κανονικά και με σοβαρότητα η yoga γίνεται σε ήσυχο περιβάλλον με ή χωρίς μουσική. Χαραρώνει, ηρεμεί και δίνει απίστευτη ενέργεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια: