Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ουτοπικοί Σοκολατοποιοί

"Ουτοπικοί Σοκολατοποιοί" είναι το γλυκύτατο όνομα μιας από τις ομάδες που θα δώσουν το παρόν τους στο Καστρινό Καρναβάλι 2012. Με κέφι και ζωντάνια θα ντυθούν στους ρυθμούς της θρυλικής δεκαετίας των '80's. Και δεν είναι μόνο αυτό....οι όρθιοι γιακάδες, τα παντελόνια καμπάνες, οι disco μπάλες και τα laser "παντρεύονται" με την latin κουλτούρα....DISCOLATIN λοιπόν!!!!

Το disco-στέκι των "Ουτοπικών Σοκολατοποιών", όπου σύντομα θα λειτουργήσει ως και επίσημο στέκι της ομάδας, βρίσκεται δίπλα από το καφέ "Ουτοπία" (πρώην "habanero").

Χορευτές, δάσκαλοι χορού, χορευτικές ομάδες, dj's αλλά και ... νοσταλγοί των 80's ενώνουν τις δυνάμεις τους και "προπονούνται" για το μεγάλο ξεφάντωμα της 18ης Φεβρουαρίου, στην παρέλαση του Καστρινού Καρναβαλιού!

Οι Ουτοπικοί Σοκολατοποιοί μας προτρέπουν να βάλουμε τη φαντασία μας να "δουλέψει" και να μεταμφιεστούμε χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουμε συγκεκριμένη στολή. Μοναδική προϋπόθεση...... discolati χορευτές.... με άφρο μαλλιά!

Εναλλακτικά, για τη μεταμόρφωσή μας μπορούμε να "φορέσουμε" την καλύτερή μας διάθεση και να πάμε στο Στέκι τους όπου θα μπορούμε εκεί να δοκιμάσουμε τα δείγματα των στολών και μεταμορφωθούμε ... σε DiscoLatin χορευτές! Η επιλογή των χρημάτων που θα διαθέσουμε είναι δική μας!! Οι τιμές για κάθε στολή ποικίλλουν με βάση το συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ και ξεκινούν από 15- 20 ευρώ, περίπου.
Πληροφορίες στο 6936341321 (Δημήτρης)
 
ΚΑΛΗ DISCO ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Φέξε μου και...Στρούμφισα!

Δεν προλάβαμε καλά καλά να "συνέλθουμε" από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και πλησιάζουν και οι Απόκριες!!!
Ο Δήμος Ηρακλείου αποφάσισε τελικά να κάνει και φέτος το Καστρινό Καρναβάλι όπου μέρος θα λάβουν αρκετές ομάδες. Μια από αυτές είναι η ομάδα του Mythosland ΜΥΘΟ-ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ Φέξε μου και...Στρούμφισα! Οι αγαπημένοι ήρωες των μικρών μας φίλων θα ζωντανέψουν μέσα από μια μεγάλη ομάδα. Μια απίθανη ιδέα για να περάσουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, καλά!!!
Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2012!
Βιαστείτε, γιατί στις 18 Φεβρουαρίου 2012 θα γίνει η μεγάλη παρέλαση!!!!!!!

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μανουλίτσες καρδουλίτσες!


Να 'μαστε πάλι :)!!!

Εύχομαι να είστε όλοι πολύ πολύ καλά!!! Εμείς μετά τις σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ημερών έχουμε ταρακουνηθεί και θετικά στην καρδιά μας!
Όλα ξεκίνησαν στη μέση της εβδομάδας από μια πρόσκληση μαμαδοπαρέας!!! Θα συναντιόμασταν καμιά δεκαριά μαμάδες σε παιδότοπο.... Δεν το είχα πάρει και πολύ στα σοβαρά....δεν ήμουν σίγουρη.....κουρασμένη...εν τέλει...με τη βοήθεια και την Ηρούς μου...μέσα στο κρύο κουκουλωθήκαμε και...τσουπ...πήγαμε!!!!
Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που ένιωσα !!! Γέλια, φωνές μικρών και μεγάλων, φιλιά......Αφού επιτέλους καθήσαμε σε 3-4 τραπέζια είδα ότι όλες οι μαμάδες ουσιαστικά είμαστε ολόιδιες!!  Η ατμόσφαιρα (τουλάχιστον στα δικά μου "παιδικά" μάτια) πάνω από το τραπέζι μας ήταν γεμάτη αγάπη και χρώματα!!!! Μύριζε ζωή, χαρές και λύπες, όμορφα και δυσάρεστα πράγματα, ζωντάνια, δράση, ενέργεια, ζεστασιά...ΑΓΑΠΗ!

Μανουλίτσες...πάντα τέτοια και σύντομα μαζί ξανά!!!!!