Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Μπισκότα με βρώμη..και ...και...και...

Σήμερα θα σας γλυκάνω!

Την προηγούμενη εβδομάδα έφτιαξα για πρώτη φορά μια συνταγή για μπισκότα με βρώμη και σοκολάτα.

Συνηθίζω όταν κάνω για πρώτη φορά μια συνταγή να μην την αλλάζω στο ελάχιστο έτσι ώστε αν μου αρέσει, την επόμενη φορά να μπορώ να κάνω αλλαγές.

Έτσι και έκανα με την συγκεκριμένη !

Την συνταγή την βρήκα στο tasty-day.gr και ανήκει, όπως λέει και η  ίδια η αρθρογράφος, στην Εβίτα Παπαχαραλάμπους.

Εδώ λοιπόν, θα σας δώσω τη δική μου εκδοχή της συνταγής.

Αντί ελαιόλαδο, έβαλα μισό ελαιόλαδο και μισό ηλιέλαιο.
Αντί χυμό από πορτοκάλι, έβαλα χαρουπόμελο.
Ελάττωσα τη ζάχαρη μιας και το χαρουπόμελο είναι γλυκό.
________________________________________________________________________

(Εδώ να ομολογήσω ότι το χαρουπόμελο το χρησιμοποιώ πρώτη φορά και έχω να πω ότι ενθουσιάστηκα από τη γεύση του.
Ναι, εντάξει, μικρή είχα δοκιμάσει και γω χαρούπι...αλλά είχα ξεχάσει πόσο νόστιμο ήταν 😀)
_________________________________________________________________________

Πήρα από σούπερ μάρκετ βρώμη που περιέχει και αποξηραμένα φρούτα και σταφίδες και σοκολάτα μαύρη καιολατακαλατουκοσμουλεμε.

Τα πρώτα μπισκότα άπλωσαν λίγο.

Τα δεύτερα με τις αλλαγές που έκανα παρέμειναν φουσκωτά.

Φώτο από τα πρώτα μπισκότα θα δείτε στο instagram και πιο πάνω στο άρθρο, τα μαυριδερά μπισκότα είναι με το χαρουπόμελο.

Πάντως και οι δύο εκδοχές πεντανόστιμες.

Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε!!!

Εις το επανιδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια: